DP Services

DP Services

Werken bij DP Services

We leven in een wereld waarin fysieke grenzen door technologie steeds minder bepalend zijn. Met zijn offshore callcenter gevestigd in Marokko, heeft DP Services zich ten doel gesteld om een erkend leider te worden in het aanbieden van kwalitatief klantcontact.

DP Services staat hierin voorop met een professioneel aanbod van outsourcing en multi language services.  Met DP Services heeft u een ervaren partij aan uw zijde die deskundig is in het inrichten en aansturen van kosteneffectieve offshore outsourcing operations.

 

DP Services biedt hoogwaardige oplossingen voor de uitdagingen van onze opdrachtgevers rondom klantcontact. Klantcontact is een vak apart, het is een vak dat wij goed verstaan. Wij hebben ons gepositioneerd als een offshore dienstverlener voor de Nederlandse markt, en vervullen onze werkzaamheden vanuit Marokko.

Concreet bieden wij onze opdrachtgevers effectieve klantcontact oplossingen. Dit doen wij vanuit onze callcenter in Marokko. Door onze offshore / nearshore locatie bieden wij onze opdrachtgevers in Nederland, België, Frankrijk, Engeland en Spanje stevige kostenreducties.

DP Services is een dynamische organisatie met een pro-actieve en professionele aanpak.

avatar

Meer informatie over werken bij DP Services?

Neem contact op met de HR afdeling van DP Services ()

Ontvang nieuwe vacatures van DP Services per e-mail